Haberler
TORKU ŞEKER SPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Torku Şeker Spor, Eskişehir'de yapılan yol bisikleti yarışında Yıldızlar kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonluğu kazanırken, bir de Türkiye ikincisi çıkardı.
Türkiye Bisiklet Federasyonunca Eskişehir'de 6 kategoride düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası, 400 sporcunun katılımıyla yapıldı.
TORKU'LU KADINLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Torku Şeker Spor, yol bisikleti yarışında Yıldızlar kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonluğu kazanırken, bir de Türkiye ikincisi çıkardı.
Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Yunus Emre Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası, 22-25 Haziran tarihleri arasında Eskişehir'de gerçekleştirildi.
Yarışlar 15 ile 17 yaş kızlar, 23 yaş altında erkekler, gençler, büyüklerde ise hem erkekler hem de kadınlar kategorilerinde yapıldı.
ADANALI, TÜRKİYE İKİNCİSİ
Torku Şeker Spor Kulübü, U17 yaş Kadınlar Kategorisinde büyük başarı elde etti. 25 Haziran pazar günü koşulan 60 km'lik parkurda , Torku Şeker Sporlu Emine Adanalı, Türkiye 2.'si olarak gümüş madalya kazandı.

TORKU ŞEKERSPOR KUPA'NIN SAHİBİ
Emine Adanalı, Defne Kadıoğlu ve Rabia Şimşir ile birlikte yarışan Torku Şekerspor, zorlu Yıldız Kadınlar kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonluğu kupasını da kazandı.