Haberler
PANKOBİRLİK GENEL BAŞKANI RAMAZAN ERKOYUNCU: “BAYRAMLAR HATIRLAMA VE HATIRLANMA ZAMANLARIDIR”
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Erkoyuncu, mesajında, “Kurban, her şeyden önce Rabbimizin rızasını kazanmak ümidiyle eda ettiğimiz bir ibadettir. Kurban; sadakatin, Allah’a itaat ve teslimiyetin göstergesidir. Gerektiğinde malımızı, canımızı ve bütün varlığımızı Allah yolunda feda etmenin sembolik bir ifadesidir” dedi.



"KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN"
Bayramların birlik, beraberlik, paylaşma hasletlerine vesile olduğuna vurgu yapan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “ Birlik ve beraberlik içinde bir bayrama daha kavuşmanın şükrünü eda ederken, konu-komşuyu da hatırlayalım. Bayramlar, hatırlama ve hatırlanma zamanlarıdır. O halde, komşunun, akrabanın, yoksulun, yetimin ve ihtiyaç sahiplerinin de hakkını ve hatırını gözetelim. Sıla-i rahim sevabını kazanalım. Bayram sevincini sevdiklerimizle yaşayalım. Anne babamızdan başlayarak aile büyüklerimizi ve dostlarımızı, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek hayır dualarını alalım. Kurbanımızı paylaşalım, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve çiftçilerimizin bereket, huzur ve güven içinde geçireceği bayramlar için dua edelim. Cenâb-ı Hak’tan idrak edeceğimiz kurban bayramını, hanelerimizin bereketine, ülkemizin ve İslam âleminin huzuruna ve bereketine vesile kılmasını niyaz ediyorum. Dualarımızın ve Kurbanlarımızın kabul olması dileğiyle, sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.