Haberler
KONYA ŞEKER'İN MASTER-ŞEKER ŞEFLERİ “USTA” OLDU
Konya Şeker, Eğitim ve Gelişim Yönetim Departmanı, hizmet içi ve dışı eğitimlerle personelinin gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor

Konya Şeker’in Eğitim ve Gelişim Departmanlığı, personelinin gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. Konya Şeker, MESEM Projesi kapsamında fabrika ve tesislerinin mutfakta görevli aşçılarına, ustalık belgesi alma fırsatı sağladı.


Konya Şeker Fabrikası yerleşkesi mutfağında yapılan uygulamalı sınava, teorik eğitimlerini tamamlayan 9 aşçı katıldı. Yemeklerde ağırlıklı olarak Torku ürünleri kullanıldı.

Aşçılık mesleğinde ustalık belgesi almak için maharetlerini ortaya koyan Konya Şeker mutfak personelleri adeta master şeflere taş çıkartacak performans sergiledi.
2 saat içinde çorba, ana mönü, salata, ezme ve tatlı sunumu yapan ustalık adayları, Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) projesi kapsamında belge vermeye yetkili jüri/eğitmenler tarafından değerlendirildi.


Birbirinden lezzetli tatlar, eğitmenler tarafından tam not aldı. Jüri tarafından değerlendirilen aşçılar, ustalık belgelerini almaya hak kazandı.

Konya Şeker İdari ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Maden ile Eğitim ve Geliştirme Yönetimi birimi yöneticileri, teorik ve pratik sınavda başarılı olarak sınavı geçen tüm mutfak personelini tebrik etti.